Stiri Acvile

Programul României la CE U18 Masculin și Feminin - Divizia B în ultimele trei zile

Programul României la CE U18 Masculin și Feminin - Divizia B în ultimele trei zile

România va fi prezentă în faza sferturilor de finală atât în întrecerea masculină, cât și în cea feminină la CE U18 - Divizia B. Selecționatele își cunosc astfel și programul pentru ultima parte a întrecerilor.

Naționala U18 Masculină se va duela vineri, 5 august, de la ora 18.00 în Sala Olimpia din Ploiești cu Suedia, care a terminat pe poziția secundă în grupa D. Variantele următoare pentru tricolori includ și o trecere la Blejoi în cazul unor înfrângeri.

Dacă trec de Suedia, „vulturii” ar urma să joace sâmbătă (06.08), tot de la ora 18.00, cu învingătoarea duelului dintre Bosnia-Herțegovina și Islanda. O înfrângere cu suedezii ar trimite România pe tabloul locurilor 5-8, unde un prim meci ar fi cu învinsă partidei menționate anterior, de la ora 15.45.

Ultima zi (07.08) programează meciurile de clasament, sub următorul program: locurile 5-6 (ora 12.45, Ploiești), finala mică (ora 17.45, Ploiești), locurile 7-8 (ora 17.45, Blejoi) și finala mare (ora 19.30, Ploiești). România se poate duela cu una dintre Danemarca, Olanda, Finlanda și Portugalia.

Feminin

Naționala U18 Feminină a acces dramatic în sferturi, printr-un clasament în trei în grupa D, după ce a avut 2-2 bilanț. „Acvilele” se vor duela vineri (05.08) cu Slovacia, formație care n-a pierdut încă la European, de la ora 16.00.

Traseul tricolorelor arată în felul următor pentru sâmbătă (06.08): un eșec le trimite într-o dispută cu învinsa meciului dintre Slovenia și Croația, de la ora 13.45, iar o victorie cu Slovacia ar aduce mai departe un duel în semifinale cu învingătoarea partidei menționate anterior, asta la ora 20.30.

Meciurile de clasament au loc duminică, 7 august, astfel: locurile 7-8 (ora 13.45), locurile 5-6 (ora 16.00), finala mică (ora 18.15) și finala mare (ora 20.30). Tricolorele pot da peste una dintre Portugalia, Bulgaria, Serbia și Olanda.

Toate meciurile vor fi disponibile pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: Iuli Dobre, fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!