Stiri Acvile

Răzvan Cenean: "Orice este posibil la Europeanul de U 18"

Paul Olar

Paul Olar
27.06.2013

Echipa națională de baschet masculin a României va participa în perioada 18-28 iulie la Campionatul European de la Strumica, rezervat categoriei U 18, Divizia B.

Răzvan Cenean, antrenorul tinerilor "tricolori", a vorbit într-un interviu acordat site-ului Total Baschet despre turneul din Macedonia. Tehnicianul clujean se așteaptă la o competiție acerbă din pricina valorii adversarilor, însă este încrezător că România poate face o figură frumoasă.

Cum s-au descurcat băieții la antrenamente până în prezent ?

Este o perioadă foarte grea, ca orice început. Sunt puțin dezamăgit că unii dintre ei au venit ușor nepregătiți din punct de vedere fizic, dar am încercat să recuperăm acest handicap, iar acum toți lucrează bine.

Urmează și o serie de jocuri amicale....

Am avut cele două amicale în Bulgaria, unde ne-a interesat în mod special să vedem cât de dispuși sunt băieții să pună corpul la bătaie, să se apere.

Cum vedeți Europeanul din Macedonia ?

Va fi un European foarte greu. Știu că la U 18 sunt mulți jucători ce prind minute bune la echipele lor de seniori. Noi încercăm să-i contracarăm cu alte arme.

Am ocupat locul 8 la ediția din 2011, iar Federația a fixat obiectiv o clasare 1-6 pentru anul acesta. Credeți că este realizabil ?

Pot doar să spun că orice este posibil.

*Foto: Nagy Melinda

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    domnu' Cenean
    Vom vedea curand ce ispravi va face dom' profesor,ca la critici,fie ele si voalate,vad ca se pricepe.Eu unul ii doresc sincer succes si vorbim dupa europeanul macedonean.

    cu 10 ani în urmă (27.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!