Stiri Acvile

România 2 învinge România U20 și în al doilea joc test

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.06.2013

Echipa națională universitară a învins-o pe cea de tineret (U20) masculin și în cel de-al doilea joc test pe care acestea l-au disputat la Pitești. Meciul desfășurat duminică (30.06), s-a încheiat cu scorul de 82-60. Pe sferturi: 22-17, 17-12, 25-16, 18-15.

Tudor Costescu, antrenorul principal al naționalei universitare a început această partidă în formula Cătălin Petrișor, Vlad Corpodean, Adrian Guțoaia, Iulian Orbeanu și Bogdan Țibîrnă. De cealaltă parte, Hristu Șapera a început cu Horia Cristiean, Andrei Damian, Georgian Păun, Mario Lazăr și Alex Olah.

Adrian Guțoaia a avut 18 puncte, Bogdan Țibîrnă a adăugat 15 puncte, 6 recuperări, iar George Toth a terminat cu 9 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Alex Olah a avut 15 puncte, Georgian Păun a adăugat 14 puncte, iar Leo Filip și Adrian Movileanu au izbutit câte 7 puncte fiecare. Statistica completă este atașată.

Naționala universitară se va deplasa la finele săptămânii următoare la Kazan, unde va lua startul la Jocurile Mondiale Universitare. Echipa lui Costescu se va întoarce în această seară la București, unde va termina pregătirea, iar pe 5 iulie este programată plecarea spre Rusia.

Echipa de tineret rămâne la Pitești, acolo unde va și participa la Campionatul European U20 masculin - Divizia B. Elevii lui Șapera vor disputa alte două jocuri de verificare în compania Portugaliei înaintea startului competiției, programat pentru 11 iulie.

Despre primul meci disputat de aceleași echipe în cursul serii de sâmbătă puteți citi AICI.

2 comentarii la aceasta stire:
  • zuzu :

    SAPERA
    O gramada de jucatori cu procentaje proaste???/Dl.Sapera are niste jucatori ,pe care ii forteaza indiferent daca gresesc sau au procentaje spre 0 ,si altii care stau pe banca si nu le acorda nici o sansa sau sunt bagati cateva minute.

    cu 10 ani în urmă (01.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @zuzu
    Poti da exemple concrete? Tu cum ai proceda in locul lui Sapera?

    cu 10 ani în urmă (01.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!