Stiri Acvile

România a piedut cu Italia în cadrul întrecerii olimpice de 3x3

România a piedut cu Italia în cadrul întrecerii olimpice de 3x3

România a pierdut confruntarea cu Italia, 22-14, din cadrul întrecerii olimpice de 3x3. 

La fel ca în partidele precedente, compatrioatele noastre au început slab partida. Astfel, după 5 puncte ale Italie, Ancuța Stoenescu a adus primele puncte ale României. Gabriela Mărginean a continuat revenirea pe tabelă, dar italiencele nu s-au pierdut cu firea și au reușit să încheie partida înainte de expirarea celor 10 minute regulamentare. 

Gabriela Mărginean a fost cea mai bună marcatoare a Acvilelor cu 6 puncte. Între timp, Claudia Cuic a contribuit cu 4 puncte, Ancuța Stoenescu cu 3, iar Sonia Ursu cu 1 punct. 

În urma acestui rezultat, România ajunge la 0-3 la general înaintea confruntării cu SUA, programată astăzi, 25 iulie, în jurul orei 11:30.

*foto: 3x3 România 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!