Stiri Acvile

România a pierdut primele două meciuri de la FIBA 3X3 World Cup 2023

România a pierdut primele două meciuri de la FIBA 3X3 World Cup 2023

În perioada 30 mai – 4 iunie, în Rathausplatz din Viena, Austria, se desfășoară FIBA 3X3 World Cup 2023. România participă în competiția feminină cu următorul lot de jucătoare: Anamaria Vîrjoghe, Alina Podar, Ecaterina Armanu și Teodora Manea.

Miercuri, 31 mai, tricolorele au disputat primele două jocuri din această competiție. Elevele lui Cătălin Ștefănescu au fost învinse atât de Italia (20-15), cât și de Israel (21-12). În primul meci, cele mai bune jucătoare au fost Manea (5 puncte, 5 recuperări) și Vîrjoghe (6 puncte, 4 recuperări). În schimb, în a doua partidă, s-a remarcat Podar: 8 puncte, 4 recuperări.

Vineri, 2 iunie, România va avea încă două confruntări: vs. China (ora 12:00) și Lituania (ora 14:25). În acest moment, naționala noastră se află pe ultimul loc în grupa D, primele două poziții fiind ocupate de Italia și de China.

În celelalte grupe, principalele remarcate au fost Franța, Australia și Cehia, care au izbutit să își câștige ambele meciuri. Naționalele clasate pe prima poziție în fiecare grupă ajung în sferturile de finală ale FIBA 3X3 World Cup 2023, în timp ce echipele de pe locurile 2 și 3 vor juca într-un play-in, având șansa de a accede în antepenultimul act al competiției.

*foto: fiba3x3.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!