Stiri Acvile

România, înfrângere la un punct cu Slovacia în cadrul FIBA U16 Women’s European Challenger

România, înfrângere la un punct cu Slovacia în cadrul FIBA U16 Women’s European Challenger

România a fost învinsă de Slovacia, scor 54-55 în cel de-al treilea meci din cadrul FIBA U16 Women’s European Challenger. 

Compatrioatele noastre s-au aflat la conducere pe tabelă timp de 37 de minute, dar finalul de meci a aparținut Slovaciei. Jucătoarele noastre, antrenate de Miruna Crâsnic, au avut ultima posesia a partidei, dar, din păcate, atacul care putea să întoarcă soarta partidei nu s-a finalizat cu aruncare la coș. 

Mihaela Panait a fost cea mai bună tricoloră cu 21 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, Ioana David a contribuit cu 12 puncte, 3 pase decisive și 3 intercepții, iar Maria Stănescu a adunat 7 puncte.

Din tabăra Slovaciei s-au remarcat  Ema Szmerekova, 15 puncte și  Magdalena Valova cu 10 puncte și 8 recuperări. 

În urma acestui rezultat, România rămâne cu o singură victorie (împotriva Luxemburgului) în trei partide. Tinerele "acvile" mai au de disputat două partide în cadrul D, grupă găzduită de localitatea slovacă Piestany. 

Programul următoarelor partide: 

  • 15 august - Irlanda (ora 18:00)
  • 16 august - Israel (ora 18:00)

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!