Stiri Acvile

România își cunoaște adversarele din competițiile juvenile din 2023

România își cunoaște adversarele din competițiile juvenile din 2023

Tragerea la sorți pentru turneele finale dedicate juniorilor a avut loc marți, 14 februarie, în Germania, acolo unde selecționatele U16, U18 și U20 ale României și-au aflat adversarele pentru Europenele din vara acestui an.

Naționala României o să fie reprezentată la U16 Masculin și Feminin, U18 Masculin și Feminin, respectiv U20 Feminin pe perioada verii.

Grupele arată în felul următor:

U16 M  (grupa A) – România, Georgia, Islanda, Bosnia-Herțegovina, Austria

U16 F (grupa A) – România, Slovacia, Austria, Lituania, Elveția

U18 M (grupa C) – România, Estonia, Ucraina, Țările de Jos, Irlanda, Kosovo

U18 F (grupa C) – România, Grecia, Austria, Luxemburg

U20 F (grupa B) – România, Grecia, Irlanda, Georgia

Toate naționalele României se află în Divizia B, întrecerile la U20 Feminin, respectiv U16 Masculin fiind organizate în țara noastră la Craiova și Pitești.

Prima categorie care intră la joc este cea de U18 Feminin, în perioada 30 iunie-9 iulie în Bulgaria, după care urmează U18 Masculin (21-30 iulie, Portugalia), U20 Feminin (28 iulie-6 august, la Craiova), U16 Masculin (4-13 august, la Pitești) și U16 Feminin (10-19 august, Muntenegru).

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!