Stiri Acvile

România și-a aflat oponenții la Universiada de la Chengdu

România și-a aflat oponenții la Universiada de la Chengdu

România și-a descoperit oponenții din faza grupelor de la Jocurile Mondiale Universitare, eveniment amânat cu un an și care va fi organizat în China, la Chengdu, în vara acestui an.

Astfel, în urma extragerii, naționalele României vor face parte din Grupa B în ambele întreceri și vor avea următorii adversari:

Masculin – Croația, Taipei, Portugalia și SUA

Feminin – China, Portugalia și Mexic

Reamintim că se întâmplă pentru prima dată din 1981 încoace ca România să fie reprezentată atât în întrecerea masculină, cât și în cea feminină la o ediție a Universiadei.

Pentru ediția din acest an, în componența echipelor naționale sunt eligibili studenți sau absolvenți de studii universitare, care au absolvit în 2020 sau 2021. O altă condiție obligatorie este ca participanții să fie născuți între 1 ianuarie 1996 și 31 decembrie 2004.

Jocurile Mondiale Universitare se vor desfășura în perioada 26 iunie - 7 iulie 2022.

*foto: CGTN

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!