Stiri Acvile

Sica Cuzic la cea mai bună prestație în LNBF

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.11.2013

În sezonul trecut, Sica Cuzic a făcut parte din echipa campioană U17 și a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului final la această categorie de vârstă. Începând cu acest sezon, ea joacă la echipa de senioare CSU Alba Iulia.

Tânăra componentă a echipei din Alba Iulia a reușit, la Tîrgu Mureș, cea mai bună prestație a ei din acest sezon în LNBF. În partida cu Nova Vita din etapa a opta, ea a marcat 6 puncte (3 din 4 aruncări de două puncte), a avut 2 recuperări (una ofensivă, una defensivă), o pasă decisivă, o intercepție și o posesie pierdută. 

Atât numărul punctelor marcate cât și coeficientul de 8 la eficiență reprezintă recorduri pentru Cuzic în LNBF.

Partida dintre Nova Vita și CSU Alba Iulia s-a încheiat cu scorul 40-88.

Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!