Stiri Acvile

Soluţie de urgenţă. BC Timba l-a transferat pe Zoran Milovic

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
16.10.2012

Milovic are rolul de a aduce experienţă în cadrul echipei

În căutarea primei victorii din acest sezon şi după două meciuri în care a pierdut deşi a avut şi 20 de puncte avans, BC Timba Timişoara caută soluţii pentru a redresa situaţia. "Urşii" au anunţat că au ajuns la un acord cu Zoran Milovic, care a semnat deja cu gruparea de pe Bega.

Milovic este un obişnuit al campionatului nostru. El a mai evoluat în trecut la Rapid şi Piteşti, iar în stagiunea precedentă a evoluat în retur la CSS Giurgiu. A fost apoi în tratative cu SCM Craiova în această toamnă, însă gruparea din Bănie a renunţat la serviciile sale.

Milovic evoluează pe postul de extremă şi a fost adus de Timba cel mai probabil pentru a aduce un plus de experienţă în echipă. Are 35 de ani, 2.04 m şi joacă pe poziţia 4.

Clubul a anunţat că îl va folosi încă din această etapă. Milovic va juca aşadar miercuri, în deplasarea de la Constanţa.

În altă ordine de idei, după doar două etape desfășurate din noua ediție de campionat se consemnează primul extra-transfer. 

foto: Zoltan Biro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!