Stiri Acvile

Țenter recunoaște: ”Bulgaria a câștigat în mod meritat!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu (Constanța)

Costin Marinescu, Lucian Călinescu (Constanța)
01.08.2013

Marcel Țenter a recunoscut, după înfrângerea Românie 64 - 84 cu Bulgaria, că adversarii au fost mai buni, știind să profite de fircare greșeală a jucătorilor români.

În primele două sferturi au fost momente în care am controlat jocul, însă, din păcate, am pierdut ritmul acestui control în sferturile 3 și 4. Am avut momente în care nu am juca lucrurile pe care le-am exersat, pe care le-am pregătit. Am întâlnit o echipă foarte experimentată care ne-a taxat fiecare greșeală. Bulgarii au câștigat acest meci în mod meritat. Putem găsi milioane de lucruri în defavoarea noastră (pentru a justifica înfrângerea). Nici fizic nu am fost mai buni decât ei. Eu mă leg însă de greșelile prea ușoare pe care le-am făcut, de numeroasele recuperări pe care le-am pierdut în mod copilăresc și pe care bulgarii le-au frunctificat imediat. Este foarte greu să joci în momentul în care revii în joc sau ai un mic avantaj, dar primești 4-5 puncte consecutive foarte ușoare.

Selecționerul crede că România va evolua mai bine în partidele următoare și speră ca elevii săi să nu mai repete greșelile făcute în această seară.

Eu cred că vom juca mult mai bine în Bulgaria. Poate ăsta a fost și primul meci și am avut presiune pe noi. Cred că vom juca mai bine de la meci la meci. Fiecare meci este decisiv, nu doar cel cu Islanda, dar dincolo de asta trebuie să ne facem jocul, să nu mai greșim.

Pentru România urmează partida cu Islanda, care va avea loc pe 7 august, tot la Constanța.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    final
    corect , au jucat mai bine!
    sper sa aiba dreptate , sa evoluam de la meci la meci
    dar , alta sala , pt Islanda
    sau faceti ceva sa se umple sala de aici!

    cu 10 ani în urmă (01.08.2013)
    • U BT Cluj-Napoca m.sandor:

      sala plina?
      sa vanda ceva seminte si intrarea sa se faca gratis+ concert adi de vito la pauza.

      cu 10 ani în urmă (02.08.2013)
    Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Greu
    Ironii, nationala ...

    cu 10 ani în urmă (02.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!