Stiri Acvile

Turneul din Portugalia - Meciurile României disponibile internet

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.07.2013

Meciurile echipei naționale de baschet masculin a României în cadrul turneului din Portugalia pot fi urmărite în transmisiune directă pe site-ul oficial al federației de specialitate din Portugalia.

Reamintim faptul că echipa națională de seniori a României întâlnește în cursul serii de vineri (19.07), cu începere de la ora 22:30, formația similară a Belarusului. Apoi, în cursul serii de sâmbătă (20.07), tricolorii dau piept cu Portugalia. Partida demarează cu începere de la ora 22:30.

Ambele partide ale compatrioților noștri pot fi urmărite, conform anunțului făcut de forul de specialitate din Portugalia, făcând click AICI.

Primul meci al turneului s-a desfășurat în cursul serii de joi (18.07). Portugalia a dispus de Belarus cu scorul de 81-68.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!