Stiri Acvile

U16 feminin. România surclasează Bulgaria și în meciul 3

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.07.2013

Reprezentativa de junioare U16 a României a învins cu 63 - 57 (18-16, 14-12, 15-17, 16-12) selecționata similară a Bulgariei în cel de-al treilea meci amical pe care cele două echipe l-au disputat în ultimele zile, la București.

Ana Ferariu, jucătoarea care la doar 15 ani debuta în Liga Națională de Baschet Feminin, a terminat meciul cu 17 puncte marcate și 3 recuperări. Timeea Peter a avut 11 puncte, Alina Pop și Luiza Pârnea câte 7, iar Andreea Aursulesei, 6 puncte și 4 recuperări.

A fost cea de-a treia partida amicală disputată în compania Bulgariei în ultimele 3 zile. În prima, România a învins cu 55 - 33, iar în a doua a pierdut cu 42 - 53.

România va participa în perioada 1 - 11 august la Campionatul European Divizia B de la Matosinhos, Portugalia. Până la debutul Europenelor România nu mai are programate partide de verificare, staff-ul tehnic sperând să desfășoare totuți două partide amicale în compania selecționatei U18 a României, aflataă la rându-i în cantonament la București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!