Stiri Acvile

U16M. Înfrângere în meciul 3 cu Israel

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.07.2013

Selecționata U16 masculin a României a pierdut cu 90 - 111 (25-34, 20-27, 24-30, 21-20) al treilea meci din seria partidelor de pregătire disputate în compania echipei similare a Israelului.

Gheorghe Tudor a fost cel mai bun marcator al României. Fundașul legitimat la CSU Cuadripol Brașov a marcat 17 puncte, la care a adăugat 6 recuperări și 3 pase decisive.

Emanuel Cate (foto) a terminat în double double, cu 11 puncte și 12 recuperări. Bogdan Popa și Bogdan Nicolescu au marcat câte 13 puncte fiecare și au reușit câte 4, respectiv 5 recuperări.

România a marcat 60.5% la aruncările de 2 puncte, 33.3% la cele de dincolo de arcul de cerc și 64.5% libere. La capitolul recuperări, am surcalasat Israelul cu 45 la 41, dar am pasat decisiv la doar 9 dintre cele 32 de coșuri din acțiune marcate, față de 20 de pase decisive ale oaspeților.

România va continua pregătirea centralizată la Tg. Mureș și Turnu Severin.

România va participa, începând cu 8 august, la Campionatul European Divizia B de la Sarajevo.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    ce sa intelegi?
    O victorie incadrata de 2 infrangeri dure. Ce sa intelegem? Cine a citit jocul adversarului mai bine ? Si totusi sa iei 111 puncte intr-un meci, chiar de pregatire, este f.f.grav. Aici se joaca deja un baschet serios nu este nici curtea scolii si nici NBA
    Ce spuneti domnule TRIF ????

    cu 10 ani în urmă (13.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!