Stiri Acvile

U16M. România învinge din nou Macedonia

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.07.2013

Selecționata U16 masculin a României a învins cu 78 - 58 echipa similară a Macedoniei. Partida a avut loc la Drobeta-Turnu Severin, locul de cantonament al tricolorilor.

Emanuel Cate a fost cel mai bun jucător al echipei noastre. Jucătorul recent transferat la Real Madrid a terminat meciul cu 21 puncte, 9 recuperări și 5 capace, pentru un indice de eficiență de 26.

Tudor Gheorghe a marcat 18 puncte, Bogdan Popa a avut 12 puncte și 7 recuperări, iar Pârjolescu 9 puncte.

Tamas Boloni a reușit să înscrie 10 puncte și a făcut 8 intercepții.

România s-a apărat agresiv pe toată durata meciului și, cu excepția unei căderi în sfertul 3, a reușit să mențină acest ritm. În aceste condiții, tricolorii au pierdut doar de 20 de ori posesia, față de 27 de turnovers câte au avut ieri când ritmul de joc a fost unul mai lent. Apărarea agresivă a României a forțat Mecedonia să comită 32 turnovers.

Kuti Nandor a jucat 15 minute, dar nu a forțat.

Este al doilea amical pe care România l-a disputat cu Macedonia. În primul joc, echipa antrenată de George Trif s-a impus cu 64 - 58.

Selecționata U16 va rămâne la Drobeta-Turnu Severin până pe 7 august când este programată plecarea spre Sarajevo, orașul unde va avea loc Campionatul European U16 masculin Divizia B.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Cine este curios de cu seara se cunoaste
    Deci ceilati jucatori nu prea s-au remarcat. Pai sa fie eliminati din lot. Sunt tare curios care va fi componenta finala a lotului. Si as mai avea si alte curiozitati dar nefiind legate de echipa U16 nu vi le impartasesc.

    cu 10 ani în urmă (31.07.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hoo_ember:

      hülye
      s asa mai departe

      cu 10 ani în urmă (31.07.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!