Stiri Acvile

U18F - Înfrângere cu Bulgaria, scor 64-73

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.07.2013

Echipa națională U18 feminin a României a pierdut al doilea meci din cadrul turneului de pregătire din Bulgaria. Formația gazdă s-a impus cu scorul de 73-64.

Jocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului, lucru confirmat de rezultatul pe sferturi: 17-18, 15-15, 19-22 și 13-18.

România a început partida în formula Vasilica Cuzic, Simina Laura Avram, Selene Kirberg, Iulia Răileanu și Cristina Irina Gavrilă. Pe parcurs au intrat Kincso Kelemen, Andreea Beldian, Paula Lenart, Izabella Lovasz, Iulia Grigor și Antonia Kokovay. Pe foaia oficială a figurat și Mădălina Diana Geleriu, care însă nu a fost trimisă pe parchet.

Tricolorele au avut probleme la finalizare, dovadă în acest sens fiind procentajele de 35% la aruncările de două puncte, respectiv 16% la trei puncte. Nici Bulgaria nu a strălucit la aruncări, în special la cele de trei puncte (8%), însă a fost totuși mai bună la două puncte (45%). În plus, formația învingătoare a beneficiat de 48 aruncări libere, față de cele doar 18 ale compatrioatelor noastre.

Bulgaria a fost superioară la recuperare (47-40), dar la recuperări ofensive tricolorele au avut un mic avantaj (18-17). De asemenea, reprezentativa României a fost mai bună atât la posesii pierdute (15-22), cât și la intercepții (16-10).

Statistica României în acest meci:

În primul meci la turneul din Bulgaria, echipa României a pierdut cu Grecia, scor 61-86. Tricolorele întâlnesc, marți (30.07), Austria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!