Stiri Acvile

U18F. România a pierdut și al treilea amical din Bulgaria

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.07.2013

Naționala de junioare sub 18 ani a României a pierdut cu 58 - 63 (14-10, 13-17, 15-25, 16-11) partida amicală cu Austria din cadrul turneului de pregătire de la Veliko Tarnovo, Bulgaria.

Antrenorii Florin Covaciu și Adriana Pricop au început meciul cu un prim cinci format din Kincso Kelemen, Simina Avram, Vasilica Cuzic, Irina Gavrilă și Iulia Răileanu. Staff-ul tehnic a rulat tot lotul avut la dispoziție, însă, dintre rezerve, doar Andreea Beldian, Selena Kirberg și Paula Lenart au primit mai mult 10 minute de joc.

Paula Lenart a terminat în double double. Jucătoarea legitimată la Tg. Secuiesc a marcat 11 puncte și a reușit tot atâtea recuperări, dintre care 9 ofensive. Kincso Kelemen a marcat 10 puncte, iar Vasilica Cuzic a avut 9 puncte și 7 recuperări.

România a pierdut toate cele trei partide disputate la turneul din Bulgaria. În primul meci a fost devansată de Grecia, cu 86 - 61, iar în cel de-al doilea de Bulgaria, cu 73 - 64.

Pentru națională urmează o nouă perioadă de cantonament la Cluj Napoca și participarea la Campionatul European U18 feminin divizia B de la Miskolc, Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!