Stiri Acvile

U18M. "Tricolorii" înving o echipă de liga a treia din Serbia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.07.2013

Selecționata de baschet masculin U 18 a României s-a impus cu scorul de 87-85, într-un amical susținut duminică seara în Serbia, împotriva unei echipe de liga a treia. "Tricolorii" au avut parte la Novi Sad de o încleștare echilibrată, în care diferența s-a făcut în ultimele secunde.

Reamintim că România va participa în perioada 18-28 iulie la Campionatul European Divizia B, de la Strumica.  Oponenții din grupe vor fi Scoția, Elveția, Israel și Suedia.

1 comentariu la aceasta stire:
  • nuconte :

    romania
    din cate am auzit din diferite parti moldoveanul nostru cobzaru 19 puncte urmat de clujenii pogacean si ciotlaus autori a 18 puncte respectiv 17 puncte! hai baieti, sunteti ultima noastra speranta!! HAI ROMANIA!!

    cu 10 ani în urmă (10.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!