Stiri Acvile

Universiada 2013 - Adrian Guțoaia între remarcați pe faza ofensivă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.07.2013

 

Adrian Guțoaia a încheiat participarea la Jocurile Mondiale Universitare - ediția 2013, de la Kazan, între cei mai buni marcatori. Gălățeanul s-a clasat pe locul al 7-lea în ierarhia individuală a turneului.

În șapte meciuri contabilizate. Adrian a înscris 114 puncte, pentru o medie de 16.3 puncte marcate pe meci. De notat că statistica echipei României în partida inaugurală, cu Filipine, nu a mai fost luată în considerare după ce asiaticii s-au retras din competiție la încheierea fazei preliminare. Toate rezultatele și statisticile meciurilor echipei din Filipine au fost anulate.

Lista celor mai buni marcatori la Universiada 2013:

De notat că Guțoaia a fost jucătorul cel mai faultat la turneul de baschet masculin de la Jocurile Mondiale Universitare. El a suferit un total de 36 faulturi (locul al 2-lea, se aplică aceeași precizare referitor la statistica meciului cu Filipine) pentru o medie de 5.1 faulturi suferite pe meci (locul 1).

De asemenea, Guțoaia a terminat olimpiada studenților în calitate de jucător cu cele mai multe aruncări libere marcate. El a avut un total de 36 reușite de acest gen. Adică o medie identică cu cea a faulturilor suferite, de 5.1 pe meci. Remarcabil că al doilea clasat a avut o medie de 4.0 libere marcate pe meci. Așadar o diferență semnificativă față de al doilea clasat.

Rolland Torok a ocupat locul al 6-lea în ierarhia recuperărilor. Orădeanul a avut un total de 54 (16 ofensive) și o medie de 7.7 pe meci.

Bogdan Țibîrnă a ocupat locul al 4-lea în ierarhia capacelor. El a totalizat 10 blocaje la minge, cu o medie de 1.4 pe partidă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!