Stiri Acvile

UPDATE. Vasile Ștefan și Radu Paliciuc, convocați la Naționala de seniori

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.06.2013

ACTUALIZAT, 22 iunie ora 10:00

Radu Paliciuc a fost convocat, de asemenea, la lotul de seniori. Jucătorul legitimat la Steaua Baschet a avut în sezonul 2012/13, în Liga 1, medii de 17.9 puncte pe meci (al treilea marcator al echipei), 6.5 recuperări, 3.4 pase decisive și 21.8 eficiență (cel mai eficient jucător al echipei).

________

Vasile Ștefan a fost convocat de Marcel Țenter la Naționala de seniori a României.

Baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a evoluat în sezonul 2012/13 la Concordia Chiajna, în Liga 1 masculin. El a promovat cu Chiajna în LNBM, fiind cel mai bun realizator al turneului de promovare. Cu o medie de 22.5 puncte pe meci și 17.8 eficiență, Ștefan a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al echipei din Ilfov în sezonul recent încheiat. Românul împarte cu Milos Petkovic, de la Steaua Baschet, primul loc în topul marcatorilor din L1M

Vasile Ștefan este singurul sportiv din al doilea eșalon valoric convocat la Națională.

Reunirea lotului va avea loc pe 25 iunie, la Oradea.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    intrebare
    De ce nu a mai semnat clubul nostru acum un an cu Vasile? aaaa ca nu era jucator de valoare imi amintesc....Nu mai conteaza felicitari Vasile tine-o tot asa, si sper sa ne vedem la Oradea cand vii!

    cu 10 ani în urmă (22.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    valoare
    Nu cred ca era vorba de valoare....din cate stiu eu, au avut un conflict destul de mare cu Achim. Din acest motiv a plecat.

    cu 10 ani în urmă (22.06.2013) Raspunde
  • YMCA fanb :

    Conflict pe naiba!
    Ce conflict?!? Stefan Vasile a fost inlocuit cu Lupusavei si asa a ramas. A fost o inlocuire post pe post. Nu vorbiti prostii daca nu cunoasteti!

    cu 10 ani în urmă (22.06.2013) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    fanb
    da, asa e..si plus din cate imi amintesc Vasile a fost accidentat o perioada, iar cand a revenit nu prea i s-a dat sansa de a juca. Eu zic ca a luat o decizie buna sa se duca la un club de Liga 1...

    cu 10 ani în urmă (22.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    parere
    din cate tin eu minte din cauza lui stefan a stat franklin un an pe tusa, ca l-a rupt (evident involuntar) la un meci de pregatire!! o fi contat si asta la indepartarea lui.

    cu 10 ani în urmă (23.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!