Stiri Juniori U18 Feminin

Campionatele Naționale U18 de baschet 3x3 au loc la București

Campionatele Naționale U18 de baschet 3x3 au loc la București

Campionatele Naționale U18 de baschet 3x3 la masculin și feminin se desfășoară în perioada 5-6 martie la București. Competițiile rezervate sportivilor născuți după 1 ianuarie 2004 au loc la Arena de Baschet.

UPDATE: În total s-au înscris 39 de echipe, în competiția feminină fiind angrenate 14 formații, iar în cea masculină 25. Lista completă poate fi văzută AICI.

Programul poate fi consultat AICI.

-------------------------------

Înscrierile au fost deschise până pe 3 martie, programul urmând să fie anunțat în cursul acestei zile (04.03). O să revenim cu o actualizare în momentul în care se face public programul.

La competiție au avut dreptul să se înscrie toate cluburile afiliate la Federația Română de Baschet, fiecare club putând să înscrie maxim două echipe.

După cum notează și frbaschet.ro, România este calificate la Campionatele Mondiale U18 de baschet 3x3 cu naționala feminină, acest turneu de la Arena de Baschet reprezentând un prilej bun pentru a urmări la lucru câteva dintre potențialele componenente ale lotului național. Ediția din 2022 a CM U18 3x3 va avea loc la Debrecen (Ungaria) în perioada 23-28 august.

Evenimentul de la Arena de Baschet din acest weekend este organizat de Federația Română de Baschet în parteneriat cu Sport Arena Streetball.

*foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!