Stiri Juniori U18 Feminin

Consiliul Director a decis echipele calificate la Turneul Final U18 Feminin

Consiliul Director a decis echipele calificate la Turneul Final U18 Feminin

Consiliul Director al FR Baschet a luat vineri, 14 mai o decizie în cazul turneului final U18 feminin. CSS 4 București va participa la evenimentul din perioada 19-23 mai în detrimentul echipei CSS Bega Timișoara.

În prima fază, grupării din Capitală i-au fost retrase 4 puncte după neparticiparea la turneul 2 al Campionatului Național U18 din cauza problemelor legate de COVID-19. Mai multe despre acest caz aici. De respectiva decizie a beneficiat echipa timișoreană, care se pregătea să ia parte la turneul final. Totuși, astăzi a venit hotărârea care o trimite pe CSS 4 București la întrecerea din Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Iată cum arată anunțul de pe site-ul FRB:

„Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet a hotarat, in data de 14.05.2021, in baza votului exprimat online de 13 membri, urmatoarele:

1. Se aproba cu majoritate de voturi (11 voturi pentru si 2 abtineri) clasamentul Grupei B dupa Turneul T2 din cadrul Campionatului National U18, feminin, editia 2020-2021, dupa cum urmeaza:

1. LT Nagy Moses Tg. Secuiesc

2. Olimpia – Rapid Bucuresti

3. CSU Brasov

4. CSS 4 Bucuresti

Decizia Consiliului Director este luata ca urmare a celor comunicate de catre Comisia de Apel prin e-mail-ul trimis in data de 11.05.2021 si a opiniei juridice solicitata de FRB. Astfel, Decizia CCLTO nr. 18/15.04.2021 este suspendata iar consecinta directa a acestui fapt este ca s-a propus spre aprobarea Consiliului Director ca echipa CSS 4 Bucuresti sa fie clasificata in clasamentul Turneului T2 al CN U18, F, editia 2020-2021, pe locul 4, conform sistemului competitional detaliat in fisierul categoriei, publicat pe site-ul FRB.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!