Stiri Juniori U18 Feminin

CSS CSM Târgoviște a câștigat titlul în CN U20 feminin cu un parcurs perfect, la fel ca anul trecut

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.04.2019

CSS CSM Târgoviște și-a apărat titlul la U20 feminin cu un parcurs perfect, la fel ca sezonul trecut. Dâmbovițencele au câștigat toate cele 12 partide pe care le-au disputat în Campionatul Național rezervat acestei vârste, în care s-au disputat turnee pe terenul celor cinci participante. LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc a încheiat pe locul secund, iar ACS Napoca Baschet Cluj, pe trei.

Polivalenta B din Cluj-Napoca a găzduit ultimul turneu al CN U20 feminin din acest an, la începutul săptămânii. CSS CSM Târgoviște a înregistrat la meciurile de la turneul 5 rezultatele: 20-0 cu CSS Ploiești, 85-52 cu ACS Napoca Baschet Cluj și 73-50 cu LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc. Dâmbovițencele au reușit în două partide din acest sezon „suta”, ambele cu CS Rapid București. A fost 100-48 la turneul găzduit la Târgoviște și 101-65 la Ploiești. Cea mai mică diferență la care s-a impus formația pregătită de Cătălin Tănase, Larisa Toma și Marian Enache, a fost de 20 de puncte, 70-50 cu LT Nagy Mozes la Târgoviște.

Formația dâmbovițeană a acumulat 24 de puncte cu 12 victorii din 12. Conform site-ului federației, CSS CSM Târgoviște a avut pe lista oficială înregistrată la FRB următorul lot, o parte din jucătoare evoluând și în Liga Națională cu CSM Târgoviște: Nicoleta Ghiță, Carla Popescu, Denisa Vați, Cristina Anastasescu, Claudia Cristea, Teodora Dumitru, Ștefania Cătinean, Laura Vaida, Raluca Diaconescu, Ilinca Păun, Laura Brebene, Maria Tănase, Anamaria Vîrjoghe, Luiza Vreme, Theodora Diaconescu, Alexandra Robotin,  Maria Petrof, Selena Dumitrescu, Ioana Mosoiu. 

LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc s-a clasat pe locul secund în CN U20, cu un bilanț de 9 victorii și 3 înfrângeri, 21 de puncte. Toate cele trei eșecuri ale covăsnencelor au fost în fața campioanei, câștigând toate partidele în fața celorlalte trei participante la competiție. ACS Napoca Baschet Cluj a completat podiumul cu 16 puncte după 4 victorii și 8 înfrângeri. Rapid București a fost pe patru cu 15 puncte și un bilanț de 3 succese și 9 eșecuri, iar CSS Ploiești a încheiat clasamentul cu 13 puncte (2/10).

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!