Stiri Juniori U18 Feminin

Maria Stănescu: „Obiectivul nostru a fost o clasare cât mai bună în primele 8”

Maria Stănescu: „Obiectivul nostru a fost o clasare cât mai bună în primele 8”

România va lupta pentru locurile 7-8 la finalul Europeanului U18 Feminin - Divizia B, după ce a pierdut fără drept de apel cu Croația în cursul zilei de sâmbătă (06.08), scor 47-89.

La finalul întâlnirii, Maria Stănescu a vorbit în exclusivitate pentru Baschet.ro, spunând pentru început că eșecul din sferturi cu Slovacia încă a avut urmări, iar apărarea nu a fost la nivelul ei în disputa de azi cu Croația:

„Eșecul de ieri (n.r. cu Slovacia, în sferturi) a fost unul dureros, dar chiar și așa astăzi (n.r. cu Croația) am avut o atitudine pozitivă. Din păcate, apărarea noastră nu este una ușoară și astăzi oboseala și-a spus cuvântul.”

Ea a fost principala marcatoare a României în disputa cu croatele, adunând 12 puncte la final:

„Sunt destul de multumiță de evoluția mea, dar mereu e loc de mai bine. Deși Croația este o echipă bună, nu consider că astăzi s-a văzut adevarata diferență dintre noi.”

„Ne dorim să terminăm cu un rezultat cât mai bun”

Maria a spus că există motivație și acum în rândul echipei, cu toate că nu se mai poate obține promovarea sau măcar un loc pe podium:

„Fiind ultimul meci, ne dorim să terminăm cu un rezultat cât mai bun. Motivație avem și o vom arăta mâine pe teren.”

Jucătoarea a vorbit și despre obiectivul tricolorelor la acest turneu final și cum parcursul a fost peste așteptările sale:

„Obiectivul nostru a fost o clasare cât mai bună în primele 8. Din punctul meu de vedere, prestația echipei a fost una bună, arătând determinare și dorință pe teren. Am avut un parcurs mai bun decât mă așteptam și sunt mândră de realizările noastre.”

România o să termine participarea la CE U18 Feminin - Divizia B duminică, 7 august, de la ora 13.45 cu un duel împotriva Bulgariei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!