Stiri Juniori U18 Feminin

Ploiești și Pitești vor fi gazdele a două competiții de juniori în vara anului 2024

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.11.2023

Ploiești și Pitești vor fi gazdele a două competiții de juniori în vara anului 2024

După o ședință la Mies, în Elveția, Board-ul FIBA Europe a decis orașele gazdă pentru Campionatele Europene de Tineret din vara anului 2024. Pentru al doilea an la rând, România va găzdui două astfel de competiții. În acest an, pe tărâm românesc au avut loc Europeanul U16 – Divizia B Masculin, respectiv Europeanul U20 – Divizia B Feminin.

După ce a organizat competiția de la U16 de anul trecut, Pitești a primit dreptul de a organiza Campionatul European U20 – Divizia B, Masculin, competiție la care România nu a participat anul trecut.

De asemenea, după un an de pauză, la Ploiești revin competițiile europene de juniori. În 2022, orașul de pe Valea Prahovei a organizat Europeanul U18 – Divizia B, Masculin, iar în 2024 va fi gazda Europeanului U18 – Divizia B, Feminin.

Iată repartizarea completă a tuturor competițiilor continentale de juniori:

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!