Stiri Juniori U18 Feminin

România a suferit un nou eșec usturător la U18 Women′s European Challengers

România a suferit un nou eșec usturător la U18 Women′s European Challengers

România a suferit al 4-lea eșec în cadrul turneului U18 Women′s European Challengers de la Riga. Croația a învins naționala noastră cu scorul de 88-49.

Croația a rupt meciul încă din primul pe care l-a câștigat cu scorul de 30-5. România a reușit să câștige actul secund la o poasesie și la cabine se intra cu scorul de 46-24. Croația a dominat și repriza secundă, a câștigat ultimele două sferturi și a mai pus 17 puncte diferență față de scorul de la pauză.

Anisia Croitoru a fost principala remarcată a României cu 18 puncte și 4 recuperări.

Pentru Croația, Nika Lokica a marcat 17 puncte iar Magdalena Mihaljevic și Hana Muhl au contribuit cu câte 15 puncte fiecare.

România întâlnește Germania pe 1 august, în ultimul meci din Grupa A.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii