Stiri Juniori U18 Feminin

România, fără victorie în cadrul FIBA U18 Women’s Challenger

România, fără victorie în cadrul FIBA U18 Women’s Challenger

În cadrul ultimului meci al FIBA U18 Women’s Challenger, naționala României a cedat în fața Germaniei, scor 51-70. 

Baschetbalistele noastre au oferit o replică destul de solidă pe parcursul primei reprize, însă nemțoaicele s-au întors mai bine de la vestiar și au tranșat soarta partidei încă de pe parcursul sfertului trei, încheiat cu scorul de 22 la 8. 

Paloma Cucu a fost cea mai bună marcatoare a acvilelor cu 15 puncte. Între timp, Anisia Croitoru a adăugat 11 puncte și 5 recuperări, iar Cătălina Ion a contribuit cu 8 puncte și 5 recuperări. 

Din tabăra naționalei Germaniei, Nicole Brochlitz, autoare a 20 de puncte, a fost singură care a reușit să treacă de borna celor 10 puncte marcate. În schimb, zece baschetbaliste, din totalul de douăsprezece, au reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor. 

În urma acestui rezultat, România încheie participarea la  U18 Women’s Challenger cu 0-5 la general, un bilanț ce le clasează pe reprezentantele noastre pe ultimul loc în grupa A. 

  1. Portugalia 4-1, 9 puncte
  2. Croația 4-1, 9 puncte
  3. Letonia 4-1, 9 puncte
  4. Germania 2-3, 7 puncte
  5. Rusia 1-4, 6 puncte
  6. România 0-5, 5 puncte

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!