Stiri Juniori U18 Feminin

Satu Mare se impune fără probleme cu U Cluj

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
20.01.2013

95-49

31-9, 20-9, 22-11, 22-20

  Statistica  

Vicecampioana României, CSM Satu Mare s-a impus fără probleme în disputa cu Universitatea Cluj Napoca din cadrul etapei a 17-a din Liga Națională de baschet feminin. Scorul final al partidei a fost 95-49 pentru gazde.

Sătmărencele și-au asigurat victorie încă din primul sfert când au avut un avantaj de 22 de puncte, scor 31-9. Până la finalul partidie și-au majorat avantajul impunându-se fără nicio problemă.

Etapa viitoare, CSM Satu Mare va întâlnii pe Târgu Mureș în deplasare în timp ce clujencele vor da piept cu liderul la zi a campionatului, ICIM Arad

Remarcate:

Satu Mare – Kovacevic 21 puncte, Freeman 18 puncte, 11 recuperări, Whittington 10 puncte, Părău 10 puncte.

Cluj Napoca – Jones14 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Meszaros 13 puncte, 5 recuperări, Precup 8 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!