Stiri Juniori U18 Feminin

TF U18 Feminin - Dan Dacian București a cucerit titlul

TF U18 Feminin - Dan Dacian București a cucerit titlul

Campionatul Național U18 Feminin a ajuns la final duminică, 7 mai, când s-au jucat ultimele partide în cadrul turneului din Arena Antonio Alexe. La finalul întrecerii de la Oradea, Dan Dacian București a câștigat titlul, după 66-60 în ultimul act contra celor de la Sportul Studențesc.

Sportul a fost condusă doar în debutul întâlnirii și a terminat primul sfert cu 16-11, după care diferența a scăzut la două puncte pentru pauză, 33-31. Formația în alb-negru a început excelent repriza secundă și s-a desprins la +12, de unde oponentele au redus pentru 53-47 și au completat revenirea în ultimul sfert. Dan Dacian București a câștigat în cele din urmă cu 60 la 66, după ce în parțialul decisiv a încasat doar 7 puncte.

Ilinca Belegante a avut 21 de puncte și 11 recuperări pentru campioane, iar Bianca Sârbu și Carla Tenu au adunat câte 10 puncte. Bianca Lăcrămioara Sîrbu a terminat cu 20 de puncte și 7 recuperări pentru Sportul, iar Anisia Pușcașu a totalizat 14 puncte și 14 recuperări.

În acest sezon din CN U18 Feminin, Dan Dacian București a adunat 22 victorii și o singură înfrângere.

Finala mică s-a terminat cu succesul celor de la CSM Ploiești, 77-63 (19-16, 16-13, 24-19, 18-15) împotriva lui CS Crișul CSU Oradea. Ioana Savu-Istrătescu (20 de puncte, 7 recuperări) și Ariana Moldovan (31 de puncte, 4 recuperări, 4 intercepții, 3 pase decisive, 8 posesii pierdute) au fost principalele marcatoare pentru Ploiești, respectiv CS Crișul.

Clasamentul în urma turneului final de la Oradea:

  1. Dan Dacian București
  2. Sportul Studențesc București
  3. CSM Ploiești
  4. CS Crișul CSU Oradea
  5. CSU Politehnica Timișoara
  6. CSȘ Nr. 4 Champions București
  7. CSȘ Gloria Arad
  8. CSȘ Unirea Iași

*foto: Facebook Baschet Club Dan Dacian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!