Stiri Juniori U18 Feminin

U18F - CSU Brașov și LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc au obținut calificarea în semifinale

U18F -  CSU Brașov și LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc au obținut calificarea în semifinale

La fel ca și în cazul Turneelor Finale U15 și a Turneului Final U18-masculin, astăzi, 22 mai, încep semifinalele din cadrul Turneului Final U18-feminin, un eveniment găzduit de Sala Constantin Jude din Timișoara. 

În urma rezultatelor înregistrate în primele trei zile ale întrecerii, Olimpia Rapid București, LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc, LPS Satu Mare și CSU Brașov au rămas în cursa pentru titlul de campioană al acestei categorii de vârstă. 

Dacă în Grupa A lucrurile au fost cât de cât clare, grupa B a fost mai echilibrată și trei echipe au terminat la egalitate de puncte. Departajarea s-a făcut în urma coșaverajului și CSU Brașov și  LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc au avut câștig de cauză în față lui ACS NBS Cluj-Napoca. 

Tabloul semifinalelor: 

Olimpia Rapid București - LT Nagy Mozes Târgu Secuiesc - Ora 17:30

CSU Brașov - LPS Satu Mare - Ora 20:00

Finala mare va avea loc mâine, 23 mai, de la ora 17:00. 

*foto: facebook/Poli Banatica

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!