Stiri Liga I Feminin

Liga 1 Feminin: Programul etapei a 12-a

Liga 1 Feminin: Programul etapei a 12-a

La scurt timp după încheierea etapei a 11-a, Liga 1 la baschet feminin continuă în acest final de săptămână. Runda a 12-a debutează în cursul acestei zile (09.02).

Primul joc este programat la Oradea, pentru ca mai apoi runda să se încheie duminică, 11 februarie, la București. Pe lângă partidele din weekend, pe 14 februarie va avea loc și restanța din etapa a 10-a dintre CSU Oradea și CS Olimpia București, începând cu ora 10.00.

Programul etapei a 12-a arată în felul următor:

  • CSU Oradea - Sportul Studențesc București – vineri, 9 februarie, ora 15.30
  • CS Olimpia București - CSU Politehnica Timișoara – sâmbătă, 10 februarie, ora 12.00
  • CS Politehnica Iași - CSM Alexandria – duminică, 11 februarie, ora 10.00, FRB TV
  • CS Agronomia București - CSȘ Bega Timișoara – duminică, 11 februarie, ora 12.00, FRB TV

Formația din Alexandria conduce ierarhia cu 12-0, iar Agronomia București o urmează cu 10-1. Olimpia și Sportul au 5-6, iar CSU Oradea este pe poziția a cincea cu 5-5. Ultimele poziții sunt ocupate de Poli Timișoara (4-7), CSȘ Bega Timișoara (2-9) și Poli Iași (1-10).

*foto: Facebook CS Politehnica Iași Baschet Feminin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!