Stiri Vulturi

Adversari Eurobasket 2015 - Suedia, victorie cu Iran și înfrângere cu Polonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2014

Suedia, viitoarea adversară a României în campania de calificare la Campionatul European din 2015, a jucat în aceste zile ultimele două partide de verificare înaintea debului preliminariilor. Nordicii au întâlnit la Torun în Polonia echipa gazdă, respectiv Iran

În disputa cu naționala din Iran, Suedia s-a impus cu 75-58. Cei mai buni marcatori ai viitorilor adversari ai tricolorilor au fost Dino Pita cu 14 puncte marcate, Christian Maraker cu 11, respectiv Joakim Kjellbom cu 10.

Apoi, în compania gazdelor, suedezii au cedat la capătul unei reprize de prelungiri cu 80-82. În confruntarea cu Polonia, principalii remarcați din tabăra antrenorului Vedran Bosnic au fost Tobias Borg cu 19 puncte puse pe tabelă și Martin Pahlmblad cu 13.

Suedia și România fac parte din Grupa F în cadrul campaniei de calificare la Eurobasket 2015 alături de Letonia și Slovacia. Primul duel dintre tricolorii noștri și Suedia se va disputa în data de 13 august la Sibiu, urmând ca returul să aibă loc Boras în data de 24 a lunii curente.   

*Foto: woodlawnpost.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!