Stiri Vulturi

Alex Antetokounmpo va fi coleg cu Emanuel Cățe la UCAM Murcia

Alex Antetokounmpo va fi coleg cu Emanuel Cățe la UCAM Murcia

Alex Antetokounmpo, cel mai mic dintre frații lui Giannis, a semnat un contract valabil pe 3 ani cu UCAM Murcia. 

Mezinul familiei Antetokounmpo a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare viitoarea colaborare cu echipa spaniolă, echipă la care evoluează și internaționalul român Emanuel Cățe

Giannis, MVP-ul sezonului precedent în NBA, a ținut să își felicite în mod public fratele mai mic și să îi ureze succes în cariera de jucător profesionist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Alex, născut pe 26 august 2001, are o înălțime de 2,01 m și evoluează pe postul de extremă. Acesta a terminat studiile liceului Dominican din Milwaukee și a atras atenția mai multor universități de calibru. În ultimul său sezon în baschetul de liceu, mezinul familiei Antetokounmpo a adunat medii statistice de 20.0 puncte și 7.3 recuperări. 

Familia Antetokounmpo are contact cu sportul la cel mai înalt nivel, Giannis și Thanasis joacă împreună la Milwaukee Bucks, în timp ce Kostas este sub contract cu liderul la zi din Conferință de Vest, LA Lakers. Francis, primul născut al familiei, este singurul dintre frați care nu a ales baschetul, acesta este jucător profesionist de fotbal în ligile inferioare ale campionatului elen. Între timp, mezinul familiei, Alex, dorește să calce pe urmele fraților săi și să ajungă, într-un final, în liga profesionistă nord-americană, acesta este apreciat de scouteri de peste Ocean și este considerat de mulți baschetbalistul cu cea mai bună aruncare de la distanță din familia Antetokounmpo.

Este interesant de urmărit câte minute îi va oferi în sezonul de debut antrenorul lui UCAM Murcia, Sito Alonso, în conditiile în care liga ACB este considerată de multă lume cea mai puternică ligă de pe bătrânul continent. 

*foto: instagram

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Pacat de Farncis
    Ca puteau fi primii 5 in nationala Greciei. De fapt e si singurul care nu are prenumele grecesc ! :)

    cu 3 ani în urmă (23.06.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!