Stiri Vulturi

Alex Olah, despre dispariția lui Kobe Bryant: „Este un spațiu gol rămas în inima mea”

Alex Olah, despre dispariția lui Kobe Bryant: „Este un spațiu gol rămas în inima mea”

Pivotul naționalei României, Alexandru Olah, a fost invitat la Digi 24 să vorbească despre dispariția lui Kobe Bryant.

Olah a mărturisit că Bryant a fost primul nume de care a auzit în baschet și că acesta a reprezentat o inspirație pentru el:

„Kobe Bryant a fost primul jucător de care am auzit, chiar înaintea lui Michael Jordan. Am început să îl studiez, să învăț ce face el, chiar dacă nu joacă pe poziția mea. Cel mai mult m-a impresionat mentalitatea lui, asta m-a atras cel mai mult, pe lângă jocul lui.

A însemnat enorm, a fost o influență enormă pentru toată lumea. Chiar dacă arunci o hârtie la coș și zici „Kobeee!” face parte din copilărie. E o chestie ce nu lipsește, indiferent din ce colț al lumii ești. El a fost printre cei care s-au apropiat cel mai mult de Michael Jordan.”

Întrebat dacă a putut „fura” ceva din mișcările lui, Olah a explicat că mai degrabă s-a orientat către gândirea lui Kobe:

„Mai greu pentru mine să fac mișcările lui, dar mai mult am încercat să implementez munca lui. Baschetul este o muncă continuă în care trebuie să ai grijă de corpul tău, să înveți mereu ceva nou, să progresezi într-una.”

Într-un final, Alex și-a arătat frustrarea că nu își va putea întâlni idolul în viață:

„Eu sunt fan Lakers, am fost fan Kobe Bryant. Sigur, mi-ar fi plăcut enorm să joc împotriva lui. Toți am avut acest vis, însă acum îmi este imposibil să îl întâlnesc pe Kobe. Este un spațiu gol rămas în inima mea.”

Kobe Bryant a murit duminică, 27 ianuarie, la vârsta de 41 ani, alături de fiica sa „Gigi” și alți șapte pasageri, într-un accident de elicopter.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!