Stiri Vulturi

Alexandru Olah, confirmat cu COVID-19

Alexandru Olah, confirmat cu COVID-19

În urma testelor efectuate pentru personalul sportiv al lui SCM Timișoara în vederea participării la turneul de Cupa României la baschet masculin, a reieșit faptul că un component al lotului este infectat cu coronavirus. 

Sportivul infectat este Alexandru Olah, jucător convocat de Tudor Costescu la echipa națională a României în vederea partidelor cu Polonia și Spania găzduite de Valencia. 

Pivotul se află în izolare de la data de 2 noiembrie, astfel, cele 14 zile de izolare vor expira pe data 15 noiembrie, ceea ce înseamnă că acesta nu va putea participa la turneul de Cupa României alături de echipa sa de club și nici la cantonamentul "Vulturilor" programat pentru data de 13 noiembrie. 

Totuși, Olah este asimptomatic și fiind sportiv profesionist are dreptul la o retestare la 7 zile. 

În ciuda acestui fapt, exista șanse mari ca Tudor Costescu să fie nevoit să apeleze la lista de rezerve, listă care îi cuprinde pe: Giordan Watson, David Vida, Radu Vîrnă, Ștefan Grasu, Tudor Gîrbea, Iulian Orbeanu, Edward Petrescu, Cătălin Baciu și Bogdan Țîbîrnă.

*foto: facebook/  Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!