Stiri Vulturi

Amicale cu echipa secundă a Germaniei pentru naționala de seniori

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
07.07.2014

Lotul naționalei de seniori al României se pregătește de primele partide amicale din această vară. Tricolorii dispută joi  și vineri  două confruntări cu echipa secundă a Germaniei. Partidele vor avea loc la Sala Sporturilor din Mediaș, acolo unde, în perioada 8-13 iulie, trupa antrenată de Marcel Țenter își are cartierul general.

Ora de începere a meciurilor nu a fost stabilită încă, cel mai probabil aceasta urmând să fie 18:00.

În luna august, România se luptă cu Suedia, Letonia și Slovacia pentru calificarea la EuroBasket 2014. Lotul și programul complet al naționalei poate fi consultat accesând acest link.

foto: Ovidiu Matiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!