Stiri Vulturi

Amicale pe bandă rulantă pentru tricolore

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.06.2014

Chiar dacă a scăpat de emoţii fiind calificată direct pentru Eurobaschet Women 2015, România va avea o vară fierbinte. Naţionala condusă de Florin Nini şi Alin Radu se află în această perioadă în pregătire la Arad. La sfârşitul acestei săptămâni, tricolorele se vor deplasa la Debrecen unde vor disputa două amicale cu Ungaria (13 şi 14). Cele două echipe, care în vara anului viitor vor organiza împreună Campionatul European, se vor întâlni şi săptămâna viitoare la Arad (19 şi 20 iunie).

„Facem câte două antrenamente pe zi în această perioadă şi vom susţine mai multe meciuri de pregătire. Vrem să formăm un grup unit care să ne dea siguranţă pe teren şi în afara lui. Doar aşa vom putea face faţă adversarelor de la EuroBasket din vara anului viitor”, ne-a declarat tehnicianul Florin Nini.

România a susţinut deja trei partide de verificare: 65-94 cu Bulgaria, 65-68 şi 70-53 cu Macedonia. Lotul de jucătoare a suferit două modificări: Dora Ardelean a fost cedată momentan la Naţionala Under 20, iar la Arad s-a prezentat de urgenţă, experimentata Anca Stoenescu. În cel mai scurt timp este aşteptată să se alăture lotului şi Claudia Pop, care duminică a devenit campioana Ecuadorului cu echipa sa de club Santa Maria Machala.

Naţionala de senioare îşi va muta în perioada 22 iunie -1 iulie cartierul general la Galaţi unde va susţine ultimele amicale cu Moldova (pe 28 şi 29 în sala Polivalentă Dunărea).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!