Stiri Vulturi

Amicalul dintre România și Bulgaria va fi transmis pe internet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2014

Naționalele de seniori ale Bulgariei și României se vor întâlni în această seară de la ora 20:30, cu ocazia ultimului meci din cadrul turneului amical desfășurat la la Samokov. Iubitorii sportului cu mingea la coș care doresc să urmărească live confruntarea o vor putea face AICI, iar la finalul întâlnirii vor putea consulta statistica AICI

În altă ordine de idei, până acum în cadrul turneului, ambele reprezentative au dispus de echipa națională a Danemarcei. Gazdele s-au impus cu 95-53, în timp ce tricolorii pregătiți de Marcel Țenter au câștigat cu 77-63. 

Pentru România acesta este ultimul meci înaintea debutului în campania de calificare la Campionatul European din 2015. 

*Foto: Daciana Frățilă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!