Stiri Vulturi

Andre Martins: “Mă bucur că am câştigat a doua partidă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.07.2013

Andre Martins

În cea de-a doua partidă de verificare disputată la Piteşti, România U20 a cedat în faţa Portugaliei cu scorul de 63-72. Iată ce a declarat antrenorul echipei portugheze la finalul întâlnirii:

Mă bucur că am câştigat a doua partidă. Spun eu că am jucat mai bine. Am fost agresivi, am stat bine în apărare. Duelurile 1 la 1 au fost de data aceasta ale noastre, însă a fost doar un amical. Echipa României este o formaţie bună. Au ambiţie, au dorinţă. Jucători buni şi interesanţi. Asta am văzut până acum. Le urez succes şi la turneu.

Aşteptăm cu nerăbdare turneul. Pentru asta ne pregătim, la asta visăm. Sperăm să fie bine, va fi greu pentru toată lumea. Important este să ieşim din grupe, după un joc bun şi sigur al nostru.

În prima partidă de la Campionatul European, Portugalia va evolua împotriva Finlandei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!