Stiri Vulturi

Bulgaria a învins Danemarca în prima zi a turneului de la Samokov

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.08.2014

Reprezentativa de seniori a Bulgariei a trecut de echipa similară a Danemarcei cu scorul de 95-53 cu ocazia turneului amical internațional care se desfășoara în aceste zile la Samokov în Bulgaria. 

Partida a fost în permanență la discreția gazdelor. Bulgarii s-au impus în primul sfert cu un parțial de 23-6, urmând ca actul secund să fie adjudecat tot de ei cu 29-17. Astfel, după 20 de minute scurse din meci, amfitrionii erau în avantaj pe tabelă, scor 52-23. Confruntarea a continuat în aceeași notă și în repriza a doua, amfitrionii impunându-se pe rând cu 23-13 și 20-17, câștigând astfel meciul la 42 de puncte diferență, scor final 95-53.

Cel mai bun jucător al bulgarilor a fost Aleksandar Yanev cu 17 puncte și 9 mingi recuperate. Fostul jucător al Stelei și a celor de la U-Banca Transilvania, Hristo Nikolov a început jocul din postura de titular, iar în cele 13 minute jucate și-a trecut în cont 9 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

La turneul de la sud de Dunăre participă și naționala pregătită de Marcel Țenter, însă aceștia au stat în prima zi. Mâine, 2 august, cu începere de la ora 16:00, România se va duela cu Danemarca, iar duminică, 3 august, de la 20:30, Bulgaria și România vor disputa ultimul meci al turneului, 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!