Stiri Vulturi

Ce au făcut Emi Cățe și Alex Olah pentru formațiile lor în ultimele meciuri din presezon

Ce au făcut Emi Cățe și Alex Olah pentru formațiile lor în ultimele meciuri din presezon

Emanuel Cățe și Alex Olah, pivoții naționalei României, au fost angrenați în două partide amicale în cursul zilei de 15 septembrie. Ziua în care aceștia au disputat partide amicale a coincis cu data disputării finalei Campionatului Mondial, câștigat chiar de Spania, țara în care aceștia își desfășoară activitatea.

Cățe evoluează la UCAM Murcia în Liga ACB (eșalonul de elită al campioanei mondiale în baschetul masculin), în timp ce Olah evoluează la Breogan în LEB Oro (al 2-lea eșalon baschetbalistic din Spania).

 Emanuel Cățe a înscris 4 puncte în victoria categorică obținută de UCAM Murciaasupra argentinienilor de la Obras Sanitarias, cu scorul de 84-48.

Leche Rio Breogan a disputat un meci amical în compania lui Club Ourense. În partida pierdută de Breogan, cu scorul de 62-66, Alex Olah a adunat 10 puncte și 5 recuperări pentru un indice de 10 la capitolul eficiență. Timișoreanul a jucat 21 de minute, timp în care a terminat cu 50% la aruncări (4 reușite din 8 încercări) și 100% la linia de libere ( 2 reușite din tot atâtea încercări).

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!