Stiri Vulturi

CE U18 Div.B - Astăzi se dispută semifinalele

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.08.2014

Campionatul European U18 Divizia B de la Sofia se apropie de final. Astăzi, 2 august 2014, se vor juca semifinalele turneului. Cele două partide pun față-n față următoarele echipe:

Finlanda vs Ucraina

Germania vs Suedia

Germania și Ucraina au câștigat grupele din care au făcut parte, E respectiv F, și astfel vor întâlni Suedia și Finlanda, echipe care au terminat pe pozițiile secunde în faza a doua grupelor. Ocupantele podiumului la final vor promova în Divizia A valorică.

În lupta pentru locurile 5-8 sunt angrenate Israel, Ungaria, Portugalia și Slovenia. Astăzi se vor juca meciurile dintre Israel vs Ungaria și Porutgalia vs Slovenia, ca mâine câștigătoarele să se dueleze pentru locurile 5-6 iar învinsele pentru 7-8.

România va disputa ultimul meci de la Campionatul European U18 mâine, 3 august, în compania Estoniei. Meciul va stabili ocupantele locurilor 17-18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!