Stiri Vulturi

CE U18F - Divizia B: A doua victorie consecutivă pentru România

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.08.2013

 

Echipa națională U18 feminin a României a învins Danemarca, scor 69-47, în primul meci din faza a doua a Campionatului European - Divizia B de la Miskolc. Tricolorele evoluează în turneul rezervat locurilor 9-18.

Jocul a fost la discreția echipei pregătite de către Florin Covaciu. România a înscris 19 puncte în prima secvență, pe parcursul căreia s-a desprins la șapte puncte. Ecartul a continuat să urce, la pauză tabela de marcaj indicând scorul de 34-22. După reluare, compatrioatele noastre au continuat să fie ferite de emoții. La intrarea în secvența decisivă scorul era de 49-34. Danezele nu reușesc să puncteze în debutul secvenței decisive, România marcând primele șase puncte ale acestei perioade de joc, iar diferența a trecut de 20 puncte. Finalul meciului este controlat de tricolore care se impun la peste 20 de puncte.

În urma acestui rezultat România are 2-0 în turneul 9-18. Următorul meci al tricolorelor este joi (22.08), cu începere de la ora 19:15. Adversar este Germania, echipă care are tot 2-0 în această fază a întrecerii.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!