Stiri Vulturi

CE U18F - Divizia B: Înfrângere cu Germania

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.08.2013

Echipa națională U18 feminin a României a pierdut partida disputată împotriva Germaniei la Campionatul European - Divizia B, de la Miskolc. Rezultatul final a fost de 78-61. Pe sferturi: 21-11, 14-18, 24-15, 19-17.

Elevele lui Florin Covaciu au rămas în urmă pe tabela de marcaj încă de la început, scor 2-10 în minutul 4. Lucrurile au continuat în aceeași notă, prima diferență de zece puncte consemnându-se chiar la încheierea primei secvențe. Sfertul al doilea a început dificil pentru tricolore, dar handicapul nu a crescut. Repriza se încheie bine pentru compatrioatele nostre, coșul lui Beldian stabilind scorul pauzei, de 35-29, în favoarea Germaniei.

Răileanu marchează primul coș al reprizei a doua și ecartul coboară la patru puncte, însă a urmat un parțial de 9-1 în favoarea Germaniei care a refăcut diferența de peste zece puncte. Răileanu și Kirberg au replicat, dar Germania înscrie ultimele nouă puncte ale perioadei de joc și astfel ecartul urcă la 15 puncte. Sfertul decisiv începe cu un parțial de 10-0 pentru România, însă în ultimele trei puncte ale meciului s-a consemnat în parțial de 13-2 în favoarea Germaniei care a învins după ce a avut avantaj pe tabela de marcaj pe tot parcursul meciului.

România are 2-1 în Grupa H, iar Germania rămâne neînvinsă în turneul 9-18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!