Stiri Vulturi

CE U18F - Divizia B: Victorie cu Scoția

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.08.2013

 

România a învins Scoția, scor 90-69, într-un meci contând pentru faza preliminară a Campionatului European U16 feminin - Divizia B, de la Miskolc. Pe sferturi: 27-17, 21-12, 21-26, 21-14.

Formația pregătită de către Florin Covaciu a început partida în următoarea alcătuire: Cuzic, Kelemen, Lenart, Gavrilă, Răileanu.

Meciul a început cu un parțial de 14-2 în favoarea României. Compatrioatele noastre au controlat avantajul obținut de la început în drum spre prima victorie la turneul din Ungaria. Diferența s-a menținut în aceleași limite, la capătul primului sfert scorul fiind de 27-17.

România a înscris primele opt puncte ale sfertului al doilea și scorul a devenit 48-23 în minutul 18 al partidei, aceasta fiind cea mai mare diferență consemnată. Scoția a înscris ultimele șase puncte ale reprizei, la pauză tabela de marcaj indicând 48-29.

Repriza a doua a început mai modest pentru elevele lui Covaciu. Diferența a scăzut la sub zece puncte. În minutul 25 al partidei scorul era de 53-44. Tricolorele și-au revenit rapid, mărind ecartul la 17 lungimi înaintea triplei marcate de britanice în finalul secvenței. Cu zece minute înainte de final scorul era de 69-55.

Pe parcursul secvenței decisiv România a menținut un avantaj consistent pe tabela de marcaj, iar pe final acesta a trecut de 20 puncte. Astfel, rezultatul final a fost de 90-69.

România încheie faza preliminară pe locul al 3-lea, cu un bilanț de 1-2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!