Stiri Vulturi

CE U18M Div.A - Turcia este noua campioană europeană

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.08.2014

Turcia este noua regină a Europei la categoria de vârstă sub 18 ani. În finala Campionatului European Divizia A găzduită de Konya, Turcia a trecut clar de Serbia și a devenit campioană europeană. Turcia și-a păstrat coroana de campioană după ce și în 2013 au câștigat titlul suprem.

Și în finala Campionatului European Divizia A, meciul a fost unul fără un istoric foarte bogat. Turcia a început tare meciul iar după primul sfert avea avantaj de 14 puncte, scor 25-11. Sârbii au mai echilibrat în actul secund când au reușit să mai reducă 8 puncte din handicap. După pauză, formația gazdă a încheiat definitiv conturile. În sfertul trei, turcii s-au impus la 14 puncte diferență. Ultimul act s-a jucat doar pentru stabilirea scorului final. După 40 de minute tabela indica scorul 85-68 pentru Turcia.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de Croația care a învins la capătul unui meci de mare luptă Grecia. Elenii au fost aproape de o revenire de senzație în ultimele secunde ale meciului însă la final a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul 75-71.

Ierarhia finală a turneului european găzduit de Konya, Turcia este următorul:

În urma ac estui clasament, Anglia, Belgia și Polonia vor retrogada în Divizia B.

foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!