Stiri Vulturi

CE U18M - Emanuel Cate, al doilea la capitolul recuperări în întregul turneu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.08.2014

Emanuel Cate a terminat pe poziția secundă în clasamentul jucătorilor cu cea mai mare medie de recuperări pe meci. Pivotul român a terminat cu o medie de 11.6 recuperări pe meci. Românul a fost devansat de norvegianul Johannes Dovlen care a avut în medie pe meci 12.4 recuperări. Emanuel Cate a fost primul la recuperările defensive cu 9.1 mingi prinse la propriul panou.

Cea mai bună prestație a lui Emanuel Cate la capitolul recuperări a fost înregistrată în meciul cu Irlanda, când jucătorul originar din București a reușit să totalizeze 21 de recuperări. Sportivul în vârstă de 17 ani nu a reușit să adune peste 10 recuperări doar în două partide din cele 7 jucate de România la Campionatul European U18 de la Sofia.

Emanuel Cate a terminat competiția europeană cu medii statistice de 13.0 recuperări, 11.6 recuperări, 1.6 pase decisive, 1.4 intercepții, 2.4 capace și 3.3 mingi pierdute în 29.6 minute jucate pe meci. Emanuel Cate a terminat al doilea și la capitolul capace pe meci și primul la capitolul double-doubles, pivotul reușind 5 asemenea performanțe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!