Stiri Vulturi

CE U18M - Kuti Nador, principalul marcator al României în meciul cu Suedia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.07.2014

În partida câștigată de România în fața Suediei, scor 79-76 după prelungiri, Kuti Nandor a fost cel mai bun marcator de pe parchet. Jucătorul care a debutat deja în Liga Națională de Baschet Masculin, a avut un aport fantastic la capitolul puncte marcate și totodată a fost omul care a punctat în momentele cheie din repriza suplimentară.

În 40 de minute în care a evoluat, Kuti Nador a reușit să-și treacă în cont 24 de puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, 2 capace și 2 posesii pierdute. Din acțiune, tânărul jucător a izbutit 9/18, cu 0/3 de la 3 puncte iar de la libere a marcat 6 aruncări din 9 tentative. Kuti a comis 3 faulturi dar a reușit să scoată în schimb 6.

Kuti Nador a reușit să marcheze 5 din cele 7 puncte pe care România le-a marcat în cele 5 minute ale reprizei de prelungire.

foto: fibaeurope.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    felicitari
    cred ca aceasta echipa va fi sapunul cu care federatia se va spala pentru acest an competitional la nivel eurpean,o sa iesim pe primul loc in aceasta grupa suedia mi se parea mie cea mai solida pe care uite ca am invins-o,generatia 97 tine aceasta echipa ,o generatie care mai are vreo 20 de jucatori nu departe de emi ,kuty,bobe nicolescu,tudor gheorghe,pacat ca sunt lasati aiurea sa faca ce vor ei toata vara asta, in loc sa le faca o pregatire pentru ca anul viitor cu cei de 97 care sunt la lot acum sa incerce o performanta adevarata nu clasari pe 10-12 la div b europeana
    bafta in continuare sper ca nu m-am inselat cu pronosticul..........

    cu 9 ani în urmă (26.07.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari
    Cu adevarat este singura echipa de juniori de care se leaga mari sperante. Poate chiar o semifinala. Putin, deocamdata, de la Uta si Popa dar competitia este lunga

    cu 9 ani în urmă (26.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!