Stiri Vulturi

CE U18M - România pierde în fața Estoniei și termină pe poziția 18

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.08.2014

72-89

 

Echipa națională U18 a României a încheiat cu o înfrângere la Campionatul European U18 Divizia B de la Sofia. Estonia a învins categoric selecționata tricoloră. După acest rezultat echipa noastră s-a clasat pe poziția a 18-a turneul organizat în Bulgaria.

Primul act al meciului a fost singurul pe care România nu l-a pierdut. După primele 10 minute de joc tabela indica scorul 24-24. În actul secund, Estonia a dat primele semne că se poate desprinde. Balticii au pus 5 puncte diferență pe tabelă iar la jumătatea meciului scorul 41-46. După pauză jocul a fost unul echilibrat, diferența rămânând aproape aceiași. În sfertul decisiv, formația baltică nu a oferit nici un fel de șansă de revenire echipei noastre. Cu un parțial de 11 puncte în ultimele 10 minute, Estonia s-a impus după timpul regulamentar cu scorul 89-72.

Cel mai bun jucător al României în partida cu Estonia, a fost Nandor Kuti. Clujeanul a încheiat partida cu 26 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Dragoș Cheorghe a reușit și el 8 puncte și o recuperare.

Cel mai bun om al meciului a fost Jaagup Russak cu 24 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Siim Post a izbutit și el 14 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive.

România încheie astfel Campionatul European U18 Divizia B pe poziția a 18-a în timp ce adversari din ultimul meci au terminat mai sus cu un loc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!