Stiri Vulturi

CE U20. Înfrângere la debut pentru România

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.07.2014

Naţionala U20 a României a debutat cu stângul la Campionatul European Divizia B valorică de la Sofia. Fetele pregătitre de Dan Calancea au cedat cu scorul de 47-74 în faţa Portugaliei. Toate sferturile au fost adjudecate de adversarele de joi dupămasă, scor 9-13, 16-19, 17-21, 5-21.

Cea mai bună jucătoare a reprezentativei tricolore a fost Dora Ardelean, autoare a unui double-double, cu 12 puncte şi 15 recuperări urmată de Iulia Răileanu cu 10 puncte şi 6 recuperări. De la formaţia învingătoare Viana, Canastra şi Kostourkova au încheiat jocul cu 13 puncte.

Vom reveni cu cronica partidei!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!